Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortaköy'de 'Kutlu Doğum' etkinliği düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Salih Keskin

        MARDİN (İHA) - Peygamber Sevdalıları Platformu, Mardin merkez Artuklu ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi'nde "Kutlu Doğum" etkinliği düzenledi. Etkinlik, halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti.

        Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Mardin merkez Artuklu ilçesine bağlı Ortaköy Mahallesi'nde düzenlenen "Hak ve Adalet Peygamberi Hz. Muhammed (SAV)" temalı "Kutlu Doğum" etkinliği, halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti. Sunuculuğunu Abdusselam Cing'in yaptığı etkinlik Hafız Arif Ulu'nun Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kızıltepe İlahi Grubu'ndan Mehmet Sıddık Aydın ile Aydın Dağlı'nın okuduğu Mevlidi Şerif ile devam eden etkinlikte, Sanatçı Bilal Dalkılıç ile Kızıltepe İlahi Grubu sanatçıları ilahi ve ezgiler seslendirdi.

        Etkinlik, Molla Yusuf Çevik'in yaptığı duanın ardından sona erdi.

        (MSK-MP-Y)

        09.04.2017 10:05:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler