Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayraklı Belediyesi web sitesi yenilendi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Bayraklı Belediyesi web sitesini yenilendi. Yeni görünümü, elektronik ortamda yapılabilen yeni hizmetleriyle Bayraklı Belediyesi, artık daha hızlı ve güvenli hizmet verecek.

        Günümüzün en yeni teknolojilerini yakından takip eden Bayraklı Belediyesi e-dönüşüm kapsamında daha kaliteli elektronik hizmet sunabilmek için yeni yüzüyle www.bayrakli.bel.tr adresinden vatandaş odaklı hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Yenilenen modern tasarımı, eklenen yeni hizmetleriyle daha hızlı ve güvenilir işlem olanağı sağlayan Bayraklı Belediyesi web sitesi, görünümüyle de beğeni topluyor.

        Birçok işlem tek adres üzerinden yapılabiliyor

        Bayraklı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda Bayraklı Belediyesi, web sitesindeki teknik özellikleri, resimlerini, video yayınlarını ve vermiş olduğu e-hizmetleri ile ilgili vatandaşlara daha kaliteli, hızlı ve güvenilir bilgiye rahatça ulaşmalarını sağlamayı amaçlıyor. Tanıtım aracı olarak kullanılmasının dışında web tasarımı sonucunda elde edilen web sitesinin bir diğer önemli artısı da vatandaşa internet üzerinden 7/24 online hizmetlerin açık olarak sunuluyor olması. Yeni uygulama ile vatandaşlar sayfaya girdiklerinde Bayraklı Belediyesi hakkında bilgilere ve duyurulara ulaşıp, belediye tarafından sunulan elektronik hizmetlerden faydalanabiliyor. Site üzerinden e-Belediye, e-imar, kültür ve sanat, spor, bilgi edinme başvurusu ve sorgulaması, sicil, tahakkuk, tahsilat bilgileri sorgulama, talep/öneri başvurusu ve sorgulaması, Bayraklı haritasına, güncel Bayraklı etkinlik ve haber duyurularına, nöbetçi eczanelere ve birçok yeni eklentilere çok kolay erişim sağlanabiliyor.

        "Yenilikleri yakından takip ediyoruz"

        Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, belediyenin teknoloji alt yapısını güçlendirdiklerini belirterek, "Bayraklı Belediyesi olarak yenilikleri yakından takip ediyoruz. Web sitemiz üzerinden elektronik belediyecilik hizmeti veriyoruz. Vatandaşımız istediği bilgiye istediği zaman kolaylıkla ulaşabilecek" dedi.

        (CA)

        09.04.2017 12:02:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler