Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kısa devre Avcı Ailesini evsiz bıraktı

        (Fotoğraflı)

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Köşk ilçesine bağlı Kızılcaköy mahallesinde meydana gelen yangında bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangında alevler diğer evlere sıçramadan söndürüldü.

        Olay önceki gece saat 01:45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Gece aniden bastıran sağnak yağış sırasında mahallenin yakınlarına yıldırım düşmesi sonucu Kızılcaköy Mahallesi Armutalan Mevkii'nde Avut Avcı'nın evinde elektrik kabloları yanmaya başladı. Kısa sürede alevler bütün evi sarınca aile fertleri uyumakta olan çocukları da yanan evden alıp dışarı çıkardı. Kısa sürede tüm evi saran alevler çevredekilerin ve itfaiyenin müdahalesi ile söndürülürken gece yarısı meydana gelen yangında can kaybının olmaması teselli kaynağı oldu. Yangında ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

        (İK)

        09.04.2017 13:18:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler