Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Foça'da polis teşkilatının kuruluşunun 172. yılı kutlandı

        (Fotoğraflı)

        Servet Vural

        İZMİR (İHA) - Türk Polis Teşkilatının 172'nci Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Foça'da yürüyüş düzenlendi.

        Düzenlenen kortej yürüyüşüne

        Emniyet teşkilatının 172'inci kuruluş yıl dönümü için Foça'da bir dizi etkinlik yapıldı. Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü Bisiklet Timi ve Foça Belediyesi Bisikletli Zabıta Timi ve İzmir Motosiklet Kulüplerinden gelen yüzlerce motorlunun katılımı ile Kavala Kafe önünden başlayıp, Demokrasi Meydanı'nda tamamlanan kortej yürüyüşüne Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Foça İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Foça Belediyesi Meclis Üyeleri, İzmir Motosiklet Kulüpler Derneği üyeleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ile İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş bisikletlere binerek Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü Bisiklet Timi ve Foça Belediyesi Bisikletli Zabıta Timine eşlik etti.

        Ellerinde büyük Türk bayrağını taşıyan katılımcılar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı birlikte söylerken, meydanda 200 metrekarelik bir Türk bayrağı açıldı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş, katılımcılara teşekkür ederken ikramların ardından tören sona erdi.

        (SÜ-Y)

        09.04.2017 16:42:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler