Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kalp rahatsızlığı tüm vücudu etkiliyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Konak Kardiyoloji Tıp Merkezi Halkla İlişkiler Müdürü Cansu Baştak, Kalp Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, yüksek tansiyon, diyabet, kapak ve kalp ameliyatı olan hastalarının kalp sağlığı açısından düzenli kontrolden geçmeleri gerektiğini söyledi.

        Kardiyoloji Haftası nedeniyle Konak Kardiyoloji Tıp Merkezi tarafından bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte konuşan Halkla İlişkiler Müdürü Cansu Baştak, kalp sağlığına dikkat çekti. Risk grubunda yer alan hastaların düzenli kalp sağlığı kontrolünden geçmeleri gerektiğini anlatan Baştak, hastaların sağlıklı beslenmeleri ve düzenli spor yapmaları gerektiğini söyledi. Merkezin düzenlediği etkinlikte vatandaşları da kalp sağlığı hakkında bilgi verdiklerini anlatan Baştak, vücudumuzun en önemli organlarından biri olan kalpteki bir rahatsızlığın vücudun tüm sistemlerini etkilediğini söyledi. Öte yandan etkinlikte, tıp merkezi çalışanları ile çocukları neşeli dakikalar geçirdi. Palyoça eşliğinde oynanan oyunlar renkli görüntülere sahne oldu.

        (HG-Y)

        10.04.2017 10:10:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler