Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oltu'da kamyonlar çarpıştı : 3'ü ağır 5 yaralı

        (Fotoğraflı)

        Dursun Murat Aydın

        ERZURUM (İHA) - Oltu-Narman karayolunun 13. Kilometresinde Kamyonların kafa kafaya çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 3'ü ağır 5 kişi yaralandı.

        Oltu-Narman karayolunun 13. kilometresinde yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 3'ü ağır 5 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre Narman istikametine giden Akın Gözütok(29) kontrolündeki 25 LS 899 plakalı kamyon, karşı yönden gelen Berat Batuhan Türkay(17) yönetimindeki 25 FB 468 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Akın Gözütok kontrolündeki kamyon büyük hasar gördü.

        Meydana gelen kazada Akın Gözütok(29), Hacer Gözütok(25), Ali Taha Gözütok(3) ve Gülşen Polat(25) ile diğer araçta bulunan Berat Batuhan Türkay(17) ve babası Engin Türkay(45) yaralandı. Araç içerisinde sıkışan Gözütok ailesi, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla araç içerisinden çıkarılırken ilk müdahaleleri Oltu Devlet Hastanesi'nde yapıldı.

        Ağır yaralılardan Akın Gözütok, Hacer Gözütok ve Ali Taha Gözütok Oltu Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalelerinin ardından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralıların tedavilerine Oltu Devlet Hastanesi'nde devam edildi.

        Sürücü Berat Batuhan Türkay'ın babası Engin Türkay, "Hava yağmurluydu ve yolda biraz virajlıydı. Bizim araç kaydı. Diğer araç da hafif içten geliyordu. Kafa kafaya çarpıştık" dedi.

        Kazanın ardından Oltu Narman yolu yaklaşık bir saat trafiğe kapanırken kazaya karışan araçları çekici yardımıyla kaza bölgesinden kaldırıldı. Kazada tekerlekleri çıkan kamyonu çekiciye yüklemesi hayli zor oldu. Kazalı aracı yoldan bir an önce çıkarıp trafiğe açmak için polisler bile kazalı araca yardım ederek yüklediler araçların yoldan kaldırılmasının ardından yolda uzun kuyruklar oluşturan araçlar yeniden yollarına devam ettiler

        Jandarma kazayla ilgili tahkikat başlattı.

        (DMA-AT-Y)

        10.04.2017 10:28:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler