Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maltepe'de engelliler için referandumda ücretsiz servis

        - Maltepe'de engelli ve yaşlı vatandaşlar için referandumda oy kullanacakları okullara ücretsiz servis

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe'de engelli ve yaşlı vatandaşlar pazar günü yapılacak olan referandumda oy kullanacakları okullara ücretsiz olarak taşınacak.

        Maltepe Belediyesi, 16 Nisan Pazar günü yapılacak referandum için örnek bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor. Belediye, sandığa ulaşım sıkıntısı yaşayacak engelli ve yaşlı yurttaşları gün boyu araçlarıyla oy kullanacakları sandıklara taşıyacak. Dileyen vatandaşlar 0216 399 89 08 ve 2016 458 99 99 numaralı telefonlardan belediyeye ulaşarak, ücretsiz ulaşım imkanından yararlanabilecek.

        " Referandum günü araçlarımız Maltepe halkının hizmetinde olacak"

        Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Her bir hemşerimizin dilediği gibi, özgürce vatandaşlık görevini yerine getirebilmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Referandum günü araçlarımız Maltepe halkının hizmetinde olacak. Bu uygulamayı hem ülkemize, hem de halkımıza olan sorumluluğumuzun gereği olarak hayata geçireceğiz" dedi.

        (EY-ÖK-Y)

        10.04.2017 11:24:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler