Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        11 mahalleyi bağlayacak yolda temel çalışması başladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç Çobanlar Mahallesini 11 mahalleye bağlayan 33 kilometrelik yolda temel çalışmasına başladı. Muhtar Bahtiyar Tosun, yapılan çalışmalar için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini iletti.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Kırkağaç'ın Çobanlar Mahallesini 11 mahalleye bağlayan 33 kilometrelik yolda asfalt için birinci kat asfalt çalışması başlattı.

        Yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti aktaran Çobanlar Mahallesi Muhtarı Bahtiyar Tosun, "1986'da yolumuz açılmıştı. O zamandan şimdiye kadar hiçbir şey yapılmamıştı. Ama şimdi Cengiz Başkanımızın sayesinde yolumuzda çalışmalar başlatıldı. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

        (SC-Y)

        10.04.2017 11:42:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler