Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tuna'nın mutlu günü

        - Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın kızı Nilay, Onur Okut ile dünya evine girdi

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın kızı Nilay, Onur Okut ile dünya evine girdi.

        Mersin protokolünün büyük ilgi gösterdiği düğünde Başkan Tuna, kızının nikah akidini kendisi gerçekleştirdi. Düğünde çiftin nikah şahitliklerini ise MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü üstlendi.

        Başkan Tuna, duygusal anların yaşandığı nikah işlemi sırasında genç çifte mutluluk diledi, evlilikte sevgi ile saygının önemine işaret etti. Çiftten, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini istedi. Evlilik cüzdanını ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk geline verdi.

        Nikah işleminin ardından genç çift ve davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

        (HSK-Y)

        10.04.2017 12:44:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler