Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        10 Nisan Polis Haftası

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'ın Çaldıran ilçesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıldönümünü ve Polis Haftası, törenle kutlandı.

        Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törene İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, Cumhuriyet Savcısı Erkan Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Savaş Ertürk, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum amirleri ve halk katıldı. Burada konuşan İlçe Emniyet Müdürü Savaş Ertürk, polis teşkilatının kuruluşunun 172. yılı dolayısıyla toplandıklarını belirterek, "Polislerimiz 7/24 saat, yaz kış, sıcak soğuk demeden zevk ve hevesle çalışarak halkımızın hizmetindedir. Polislerimiz güven ve huzurun teminatıdır" dedi.

        Daha sonra Çaldıran İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlen kokteylde kuruluş yıldönümü pastasını Kaymakam Tekin Dundar polislerle birlikte kesti. Burada konuşan Dundar, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıldönümünü ve Polis Haftasını tebrik ederek, "Gece gündüz demeden emek ve heyecanla halkımızın can güvenliğini için hizmet veren emniyet teşkilatımızın gününü kutluyorum. Her hizmetleri başarı dolu olan emniyet çalışanlarımızla bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. şehit olan polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

        Hafta nedeniyle şehitler için Çaldıran Merkez Camii'nde öğle saatlerinde Türkçe ve Kürtçe mevlid-i şerif okutulacak.

        (MSA-Y)

        10.04.2017 13:33:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler