Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rölyef kursları aile bütçesine katkı sağlıyor

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından İŞKUR desteği ile açılan rölyef kursları büyük ilgi görüyor.

        Kahta Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan rölyef kurslara katılan ev hanımları, kursta yaptıkları sanat eserleriyle aile bütçesine katkı sağlıyor.

        Rölyef çalışmaları 200 liradan bin 500 liraya kadar alıcı bulan ev hanımları, öğrendikleri sanatı devam ettirerek, çalışma hayatına katılmak istiyor.

        Halk eğitim merkezinin yöresel özelliklere ve ihtiyaçlara göre eğitim-öğretim, pazarlama ve örgütlemeye yönelik çalışmalar yaptığını belirten İlçe Halk Eğitim Müdürü Ramazan Güllü, "Üretim ve istihdamın artırılması doğrultusunda İŞKUR ile sözle imzalayarak rölyef kursunu başlattık. Bu kurs sayesinde kursiyerlerimiz Rölyef sanatını öğreniyor. İŞKUR tarafından maddi destek alarak tablo yapıyorlar. Ayrıca sattıkları tablolar ile aile bütçelerine katkı sağlıyorlar" ifadelerini kullandı.

        (HT-AHM)

        10.04.2017 13:45:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler