Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuzeli Anaokulu ilçe emniyetini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - 10 Nisan Polis Teşkilatının 172. yıl dönümü münasebetiyle Yavuzeli Anaokulu ilçe emniyetini ziyaret etti.

        Yavuzeli Anaokulu Müdürü, Öğretmenleri ve Öğrencileri, Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret etti. Polis sevgisini aşılamak ve polislerin yapmış olduğu görevlerle ilgili minik öğrencileri bilgilendirdi. Karşılıklı sohbet eden anaokulu öğrencileri, polislere görevleri hakkında sorular sordu. Polisler çalışma odalarını tek tek gezdirerek çocuklara kendilerinden bahsettiler. Polis amcaları minik ziyaretçilerine meyve suyu, çikolata, dağıtıldı. Ziyaretin ardından Anaokulu Müdürü Öğretmeleri ve Öğrencileri Emniyet binasının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (AK-SD-Y)

        10.04.2017 18:04:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler