Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çine Çayı bereket saçıyor

        - Vatandaşlar hem piknik yapıyor hem balık tutuyor

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Kılınç

        AYDIN (İHA) - Aydın'da havaların ısınması ile birlikte hafta sonunu Çine Çayı kenarında değerlendiren vatandaşlar hem pikniğin hem de balık tutmanın keyfini yaşıyor. Çaydan 3 kilo ağırlığında balık yakalayan İbrahim Biçer, "Fırsat buldukça hafta sonu Çine Çayı'na geliyoruz. Olta sallayan kişiler pek boş dönmüyor" dedi.

        Aydın Efeler ilçesinde yaşadıklarını ve fırsat buldukça hafta sonlarını eşi Güler Biçer ile Çine Çayı kenarında geçirdiklerini belirten İbrahim Biçer, "Aydın'ın her mevsim ayrı bir güzelliği var. Yılın pek çok mevsimi dışarı çıkabiliyoruz. Aile olarak suya ve doğal ortama ve balığa tutkumuz var. Yıllardır hava müsait olduğunda buraya geliriz. Hem piknik yapıp hem de balık tutuyoruz. Elimiz boş döndüğümüz nadirdir. Bazen 3-4 kiloluk sarı balık bile yakalıyoruz" diyerek Çine Çayı'nın bereket saçtığını söyledi.

        (İK)

        11.04.2017 09:50:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler