Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırkağaç'da yollara asfalt bakımı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçe merkezinde belirlenen noktalarda asfalt bakım ve onarım çalışması yaptı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfalt bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Kırkağaç ilçe merkezinde zamanla bozulan bölgelerde asfalt bakım ve onarım çalışması yapıldı. Yapılan çalışmayla ilgili bilgiler aktaran Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından il genelinde asfalt bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına ilçelerimizde bozulan yollarda asfalt bakım ve onarım çalışması yapıyoruz. Bu kapsamda da Kırkağaç merkezde belirlenen noktalarda çalışmalar yaptık" dedi.

        (AY-Y)

        11.04.2017 11:44:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler