Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dolu, köylerde yapılan çalışmaları yerinde gördü

        (Fotoğraflı)

        KARS (İHA) - Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, köylerde yapılan çalışmalarına yerinde görerek, incelemelerde bulundu.

        2017 programı içerisinde sıcak asfalt olacak köy yollarının, yol altı yapılarını yerinde gören Dolu, teknik personellerden bilgiler alarak köy muhtarlarının istek ve taleplerini dinledi.

        Bu yıl asfalt çalışmasına başlanacak olan Aydınalan grup köy yolunun alt yapılarını kontrol eden Genel SekreterErdinç Dolu, Aydınalan, Çağlayan ve Maksutçuk köy yollarının asfalt olacağını söyledi.

        Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın gönderdiği ödenek dahilin de yaklaşık 250 kilometre sıcak asfalt yapacaklarını ifade eden Dolu, Merkez Dikme köyüne de geçerek, malzemeli yol bakım çalışması yapan İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmalarını yerinde görerek Yol ve Ulaşım Müdürü Osman Cengiz'den bilgiler aldı.

        Genel Sekreter Erdinç Dolu'nun arazi çalışmalarına Yol Ulaşım Müdür Osman Cengiz ve Plan Proje Müdürü Ersin Arslan'da eşlik etti.

        (IÇ-Y)

        11.04.2017 12:22:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler