Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran Körfez Romanlar Derneği Başkanını ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Körfez Romanlar Derneği Başkanı Bayram Denizci'yi ziyaret etti.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 16 Nisan'da yapılacak referanduma sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan İsmail Baran, SKM Başkan Yardımcısı Şaban Aydın ile birlikte Körfez Romanlar Derneği Başkanı Bayram Denizci'nin evine konuk oldu. Başkan Baran ve beraberindekiler roman vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baran, Roman vatandaşların her zaman milletine, vatanına ve bayrağına sahip çıktığını belirtti.

        Türkiye'de son 15 yılda yapılan yatırımlardan daha da fazlasını yapabilmenin yolunun referandumdan geçtiğine işaret eden Başkan Baran, "Bizler AK Parti Belediyeleri olarak sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve isteklerinizi en güçlü şekilde karşılayabilmek adına belli noktalarda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Fakat son 15 yılda bütün engellemelere rağmen Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliğinde hizmet alanında büyük bir yol kat edildi. Köprülerden havalimanlarına, barajlardan enerji santrallerine kadar Uluslararası sahada ses getiren birçok devasa projeye imza atıldı. Şimdi ise önümüzde kritik bir referandum oylaması var. İnşallah hep birlikte bu süreci de başarıyla geçip hizmet faaliyetlerimize her geçen gün yenilerini ekleyeceğiz" diye konuştu.

        Roman vatandaşlar ise daha güçlü bir Türkiye için 'evet' vereceklerini belirtti.

        (İÇ)

        11.04.2017 13:12:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler