Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş Belediyesi uzaktan eğitim portalı kurdu

        - Tüm sorunlara çözüm akademisi kuruldu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş Belediyesi Beltaş A.Ş tarafından Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın eğitime verdiği destek doğrultusunda Beltaş Akademi Uzaktan Eğitim Portalını hayata geçirildi. Beltaş Akademi Uzaktan Eğitim Portalı sayesinde ihtiyaç duyulan tüm eğitimlere vatandaşlar kolaylıkla ulaşacak.

        Beşiktaş Belediyesi'nin destekleriyle, Beltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Beltaş Akademi, eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda Beşiktaş sakinlerinin kişisel ve mesleki eğitim ihtiyaçlarına cevap vermek için hayata geçirildi. En son bilişim teknolojilerinin sunduğu imkânlardan faydalanarak hayata geçirilen Beltaş Akademi'de her Beşiktaşlıya göre bir eğitim imkanı sunuluyor. Vatandaşlar www. beltasakademi.com adresine girerek eğitim imkanından faydalanabilecek.

        Beşiktaş Belediyesi'nin destekleriyle hizmete sokulan bu portal , gençlere, yaygın bilgisayar uygulamalarını daha iyi kullanabilmek isteyenlere, anne-babalara, mesleki yetkinliklerini zenginleştirmek isteyenlere kısacası kendini geliştirmek isteyen herkese göre tasarlandı. Bu hizmetle internet çağında ihtiyaç duyulan eğitimleri, mekâna ve zamana bağlı kalmadan vatandaşlarımızla buluşturmayı, teknolojinin sunduğu imkânlardan faydalanarak Beşiktaş sakinlerinin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunulması hedefleniyor.

        Uzaktan Eğitim; zamandan ve mekândan tamamen bağımsız bir şekilde öğrencinin mevcut bilgisayar teknolojilerini kullanarak; canlı, görüntülü ve sesli olarak işlenen derslere katılabildiği, istediği zaman bu dersleri tekrar izleyebileceği, günümüz şartlarına uygun olarak bilgisayar ortamında gerçekleşen yenilikçi bir eğitim sistemi olarak hizmete sunuldu.

        Beltaş Akademi'de yer alan online eğitimlerden faydalanabilmek için Beşiktaş ilçesinde ikamet etmek gerekiyor. Beşiktaş'ta yaşayan tüm vatandaşlar, www.beltasakademi.com adresinden dilediği eğitime katılabilecek.

        (EY-BA-Y)

        11.04.2017 13:16:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler