Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Besni'de Siyer-i Nebi yarışması düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Kuyu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Besni ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu tarafından merkez, belde, köy ve birleştirilmiş 4. sınıf öğrencilerine yönelik ödüllü Siyer-i Nebi bilgi yarışması düzenlendi.

        Besni Kız İmam Hatip Anadolu Lisesinde yapılan yarışmada, toplam 594 öğrenci sınavda ter dökerken, veliler ise okul bahçesinde çocuklarının heyecanına ortak oldu.

        Siyer-i Nebi yarışmasının amacının Hz. Peygamberi (S.A.V) küçüklere anlatmak, onların Hz. Peygamberin (S.A.V) hayatını öğrenmelerini sağlamak, O'nun ahlakını aşılamak ve çocuklara O'nu örnek yapmak olduğu belirtildi.

        Siyer-i Nebi bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. Bilgi yarışmasında birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tam altın, üçüncüye, yarım altın, dördüncü ve beşinciye ise çeyrek altın ödül verilecek.

        (RK-AHM)

        11.04.2017 13:48:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler