Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa Şükrü Nazlı: Simavlılar 16 Nisan'da 'evet' diyecek

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesindeki referandum çalışmalarına katılan, AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, Türkiye'nin geleceğini belirleyecek olan halk oylamasının 'evet' ile sonuçlanacağını ifade etti.

        Nazlı, "Ziyaret ettiğim esnaf kardeşlerimizin, bilinçli bir şekilde karar vereceklerini gördüm. 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde bilinmeyen bir şey kalmadı. Halkımızın büyük bir çoğunluğu, istikrarsızlığa dur demek için, 16 Nisan'da 'evet' diyecek, büyük ve güçlü bir Türkiye için 'evet' diyecek. Bu azim ve kararlılığı Simav'da görmenin heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Teşekkürler Simav" şeklinde konuştu.

        Ak Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, "Simav'ın mahalle, belde ve köylerindeki kahvehanelerde, hatta evlerde bire bir yaptığımız görüşmeler umut verici. Vatandaşlarımız Devletimizin yanında olmak istedikleri için, 16 Nisan'daki referandumda "evet" diyeceklerini söylüyorlar. Biz de gayretli bir çalışma ile Anayasa değişikliğindeki maddeleri, halkımıza tüm açıklığı ile anlatıyoruz" dedi. (MEİ-EFE)

        11.04.2017 15:25:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler