Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti kapı kapı dolaşıyor

        Mehmet Mercan

        YALOVA (İHA) - AK Parti Yalova teşkilatı, Altınova'da kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla bir araya geliyor.

        AK Parti İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ve partililer, referandum öncesi mahalle gezileri yaparak, vatandaşlara yeni sistem hakkında bilgi verip, 'evet' oyu istiyor.

        Referandumun ülkemizin şaha kalkışının bir başlangıcı olduğunu belirten Metin Oral, "Ülkemiz son 15 yılda tüm dünyanın şaşkınlık içerisinde takip ettiği bir yükseliş içerisinde. Bu yükselişi engellemek isteyen dışta Avrupa, içte onların maşaları hainlerce oyunlarla üzerimize geliyorlar. Kaygı ve korku ile Avrupa ve bunların ülkemizdeki maşaları açık açık hayır propagandası yürütüyorlar. Kanlar akıtıp, demokrasimize el uzatmaya çalışıyorlar. Ama her seferinde ülkemizin gücünü görüp, gerekli cevabı da alıyorlar" dedi.

        (MM-MŞ)

        12.04.2017 12:36:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler