Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bağlar Belediyesi personeline mevzuat semineri

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, vatandaşlara yönelik sunulan kurumsal hizmet kalitesinin artırılması ve sorunlara daha pratik çözümler bulunması amacıyla kurum içi eğitim semineri düzenledi.

        Belediye konferans salonunda düzenlenen eğitim seminerine müdürler ve personeller katıldı. Özel bir firma tarafından verilen eğitim seminerinde çalışanların özlük hakları ve genel bilgiler anlatıldı. Ayrıca eğitim seminerinde değişen kanun maddeleri, taşeron nedir, kıdem tazminatı, taşeron nedir, kıdem tazminatı, yılık izinlerin takibi, işçi maaş ve bordro modülü, toplu iş sözleşmesi, yönetim modülü, hizmet ve mal alımları, kesin teminatların takibi gibi konular, uzmanlar tarafından slayt eşliğinde belediye personellerine anlatıldı.

        (İHA-MP-Y)

        12.04.2017 15:28:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler