Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk;

        - "Referandumda milletimiz en doğru kararı verecektir"

        (Fotoğraflı)

        KIRIKKALE (İHA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, referanduma sayılı günler kala yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamada bulunarak Kırıkkale ve Türkiye genelinde rekor oyla evet çıkacağını iddia etti.

        Referandum kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden Milletvekili Abdullah Öztürk, "Kentte sokak sokak, cadde cadde çalışmalar yaparak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatıyoruz. Referandumda yapılacak anayasa değişikliği ile ilgili olarak vatandaşların sorularını cevaplandırıyoruz. Vatandaşlarımız evet için destek veriyor" şeklinde konuştu

        Kırıkkale merkez ve ilçelerinde çalışmaların devam ettiğini söyleyen Öztürk, "İlçelerimizde, köylerimizde mahallelerimizde ve şehir merkezimizde teşkilatımızın bütün kademeleri sahada çalışmalarını sürdürüyor. Bu mesele bugünün bir meselesi değil. Bu mesele geleceğin meselesidir. Hedef saptırmaya çalışıyorlar. Bu sistem ülkemiz ve milletimiz, ülkemiz ve milletimizin geleceği için gerekli olan bir sistem. Halkımız cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine karşı çıkanların kim olduğuna bakarsa zaten bu sistemin ülkemiz için gerekliliğinin farkına varacaktır. Biz milletimizin sağduyusuna ve kararlılığına güveniyoruz. Milletimiz en doğru kararı verecektir" ifadelerini kullandı.

        (BÖ)

        12.04.2017 16:08:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler