Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafra emniyetinden motosikletlere sıkı takip

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Samsun Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğe bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından motosikletler üzerinde uygulama yapıldı.

        Fatih Mahallesi Ali Kale Caddesi'nde yapılanan uygulamada motosiklet sürücüleri durdurularak kask, ehliyet ve gerekli evraklarının incelemeleri yapıldı. Motosiklet sürücülerini can güvenlikleri için kask takmaları konusunda uyaran trafik ekipleri, diğer yandan da sürücülerin eksik evrakları olup olmadığı kontrol etti. Yapılan uygulamalarda 5 motosiklet trafikten men edilirken, toplam 4 bin 223 lira para cezası yazıldı.

        İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ehliyetsiz, plakasız ve halkı rahatsız edecek şekilde kurallara uymayan motosiklet sürücülerine yönelik denetimlerin devam edeceğini belirttiler.

        (ŞU-SLH-Y)

        12.04.2017 17:54:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler