Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Son kuşlar tiyatro oyunu sahnelendi

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce T Tipi kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki hükümlülere tiyatro oyunu sahnelendi.

        Düzce Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısı, oyuncu ve yönetmen Turgay Tanülkü'nün başrolünü oynadığı Sait Faik Abasıyanık'ın "Son Kuşlar" adlı eserinden uyarlanan tiyatro oyunu sahnelendi.

        Sait Faik Abasıyanık'ın "Son Kuşlar" adlı eserinden uyarlanan tiyatro oyununa Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, Düzce Ağır ceza reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Göztaş ve protokol üyeleri izledi.

        Turgay Tanülkü'nün başrolünü üstlendiği "Son Kuşlar" tiyatro oyunuyla, cezaevlerinde hükümlü ve tutuklulara umut mesajları veriliyor.

        (TT-İÇ)

        12.04.2017 18:06:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler