Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hükümlüler fidan dikti

        (Fotoğraflı)

        Cuma Sarı

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Siverek fidan dikme kampanyası kapsamında denetimli serbestlik faydalanan hükümlüler fidan dikti.

        Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Siverek Belediyesi işbirliğince düzenlenen kampanya kapsamında 25 denetimli serbestlik hükümlüsü, Şanlıurfa - Siverek karayolu 15. kilometresinde bulunan SODES Parkı'nda 180 fidan dikti. Düzenlenen programa Siverek Kaymakamı Metin Demirel, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, İlçe Emniyet Müdürü Yener Gül, daire amirleri ile hükümlüler katıldı. Programa katılan protokol üyeleri, hükümlülerle birlikte fidan dikti. Konuyla ilgili açıklama yapan Siverek Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, "Projemizin gayesi Siverek'i yeşillendirme ve ağaçlandırmaktır. Bu amacın yanında denetimli serbestlik uygulanan hükümlülerimizin de katkısı olsun istedik. 25 hükümlümüz ile birlikte 180 tane çam fidanı diktik. Bu tür güzel etkinliklere devam edeceğiz" diye konuştu.

        (CS-SD-Y)

        12.04.2017 18:36:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler