Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yüksekova'da içme suyu çalışması

        (Fotoğraflı)

        Ömer Oğuz

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yeni yapılacak olan su şebekesi için kurban kesilerek çalışmalara başlandı.

        Yüksekova'da MBD İnşaat Firmasının üstlendiği 250 kilometrelik su şebekesi için kurban kesilerek çalışmalara başlandı. Yeşildere Mahallesinde düzenlenen temel atma törenine Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut, Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, Emniyet Müdürü Ahmet Uslu, yapımını üstlenen MBD İnşaat Firması Sahibi Ali Kızılkaya ve vatandaşlar katıldı.

        Burada açıklama yapan Yüksekova Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, "Yüksekova'ya baktığımız zaman her şeyin hayal olduğu bir dönemden artık bütün o hayallerin gerçekleştiği bir döneme giriyoruz. Suyu belki bir kaç yıl önce düşünsek, bu kurdeleyi, bu kurbanı kesmeyi hayal bile edemezdik" dedi.

        Yüksekova'da çalışma dönemine girildiğini belirten Kaşıkçı, "Yüksekova artık hizmet dönemine girdi. Sorun olarak gördüğümüz her şey yeniden değişim yeniden dönüşüme girdi. Su firmamız bütün boru üretimlerini tamamlandı. Bugün itibarıyla kazmayı vurdu. Suyun ana şebekesine start verdi. Artık su Yüksekova için içilebilir bir hale gelecek. Vatandaşlarımız artık musluklarından temiz su içecekler. İnşallah önümüzdeki hizmetlerin başlangıçlarında kurbanlarını keseceğiz. Yüksekova'daki insanlarımıza hizmet vermek için varız" diye konuştu.

        (MSA-Y)

        13.04.2017 11:30:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler