Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez çocuk korosu çalışmalarına başladı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen çocuk korosu çalışmalarına başladı.

        Körfez Belediyesi Çocuk Korosu eğitmen Hülya Eker gözetmenliğinde eğitimlerine başladı. Velilerin de katılımıyla Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirilen çalışmada, renkli görüntüler ortaya çıktı. İlk günkü eğitim, piyanist Murat Kiremitçi eşliğinde 33 çocuğun katılımıyla gerçekleştirildi.

        Çocuk korosuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Çocuklarımız kurumumuz çatısı altında bir araya gelerek kaynaşıyor, temel müzik eğitimi alma imkanı sağlıyor. Her zaman ifade ettiğimiz gibi sanatın kalbi Körfez'de atmaya devam ediyor. Bu tür etkinlikler, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan da uzaklaştırıyor. Türk Halk ve Türk Sanat Müziği koromuzun ardından çocuk koromuzun da kurulması bizleri mutlu etti. Ortaya konulan bu başarılı çalışmalar sonucunda, örnek bir ilçe olduk" dedi.

        (İG-AY)

        13.04.2017 11:39:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler