Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sufi müzik dünyasına yolculuk

        - Mahsa Vahdat ve Coşkun Karademir ile sufi müzik dünyasına yolculuk

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece'de düzenlenen etkinlikte sahne alan Türk halk müziği sanatçısı Coşkun Karademir ve İranlı sanatçı Mahsa Vahdat geleneksel Türk ve İran sufi müziğinin önemli örneklerini icra etti.

        Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Türk halk müziği sanatçısı Coşkun Karademir ve İranlı sanatçı Mahsa Vahdat müzikseverlerle buluştu.

        Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde, İranlı sanatçı Mahsa Vahdat ve Alevi-Bektaşi inanç ve müziğine büyük katkılar sağlayan Coşkun Karademir geleneksel Türk ve İran sufi müziğinin önemli örneklerini icra etti.

        Sanatçılar dinleyenlerden tam not aldı

        Konserde, sanatçılara balabanda Emre Sınanmış, kemençede Selçuk Erarslan, çelloda Murat Süngü, perküsyonda ise Ömer Arslan eşlik etti. Küçükçekmecelilerden tam not alan konser sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden sanatçılara teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

        Kuzugüden, İranlı sanatçı Mahsa Vahdat'in söylediği şarkıların müzikseverleri çok etkilediğini ve içsel bir yolculuğa çıkardığını söyleyerek, müziğin evrenselliğine dikkat çekti.

        (HB-ÖK-Y)

        13.04.2017 12:08:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler