Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyüp'te larva ilaçlama çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüp Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri larva ilaçlamasına başladı.

        Eyüp Belediyesi'ne bağlı ekipler, yaz dönemine girilmesi nedeniyle, ilçe genelinde karasinek ve sivrisinek larvalarına karşı ilaçlama çalışması başlattı. Toplum sağlığını tehdit eden karasinek ve sivrisinek larvalarına karşı mücadele amacıyla sulak ve yeşil alanlarda, su birikintilerinde, kanallarda, kuyularda ilaçlama yapılıyor.

        Biyolojik ilaçlarla ve biyolojik kontrol yöntemleriyle, iki ekip halinde gerçekleştirilen larva ilaçlama çalışmaları 1 ay boyunca devam edecek.

        Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, vatandaşların sağlıklı ve rahat bir ortamda yaşamaları için belediyenin tüm imkanlarının seferber edildiğini söyleyerek, "Eyüplüler bu yaz da rahat bir nefes alacak, sivrisinek ve diğer haşeratların rahatsız etmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

        (HB-ÖK-Y)

        13.04.2017 12:10:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler