Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cizre Belediyesinin çevre düzenlemesi çalışması devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Abidin Yel

        ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde, "Sokak Sağlıklaştırılması" projesi kapsamında çevre düzenleme çalışmalarının sürdüğü İzzet Gezer Caddesi'nde, Belediye Başkan Vekili Ahmet Adanur'un talimatı ile işyerlerine tek tip güneşlikler monte edildi.

        İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Cizre Belediyesi, Belediye Başkan Vekili Ahmet Adanur'un talimatı ile çevre düzenlemesinin sürdüğü İzzet Gezer Caddesi'ndeki iş yerlerine tek tip güneşlikler monte edildi. Cizre Belediyesinden yapılan açıklamada, "İlçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla 'Sokak Sağlıklaştırılması' projesi kapsamında caddenin parke taşı döşemesi, kaldırım genişletilmesi, led ışıklarının yerleştirilip, alt yapı çalışmaları gibi çevre düzenleme çalışmasının sürdüğü İzzet Gezer Caddesi'ndeki işyerlerine Belediye Başkanı Ahmet Adanur'un talimatı ile tek tip güneşlikler monte edildi. İşyerlerine takılan güneşlikler caddeye ayrı bir hava kazandırırken, esnafların daha önce kullandığı brandalar ve brandaların oluşturduğu kötü görünümde ortandan kalkmış oldu" denildi.

        (AY-MP-Y)

        13.04.2017 12:16:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler