Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğli Belediyesi'nden engelli vatandaşlar için Konya kültür gezisi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi, engelli vatandaşlar için Konya kültür gezisi düzenledi.

        Ereğli Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamında belediye tarafından engelli vatandaşlar için Konya kültür gezisi düzenlendi.

        Kültür gezisine giden engelli vatandaşları yolcu eden ve yağmurda ıslanmamaları için her birine şemsiye hediye eden Başkan Özgüven, "Her zaman ve her fırsatta dile getiriyorum hepimiz birer engelli adayıyız. Bu bilinçle empati kurmalıyız ve onlara gerekli ihtimamı göstermeliyiz. Ereğli Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza birçok hizmet yapıyoruz. Onları Konya'ya götürerek kültürümüzü anlatmak ve güzel bir gün geçirmelerini sağlamak istedik. Bundan sonraki süreçte de belediyemizde onlara yönelik hizmetlerimizi yapacağız. Engelli kardeşlerimizi topluma kazandırarak onlara özgüven sağlamak için belediye olarak tüm imkanlarımızı kullanacağız" dedi.

        (BG-AH-Y)

        13.04.2017 15:22:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler