Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaseyit'in torunları, Kocaseyit Havalimanı'nı gezdi

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - BENGİ Projesi kapsamında Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, öğrencilere havacılığın tanıtılması ve özendirilmesi amacıyla düzenlemiş olduğu Koca Seyit Havalimanı gezisine ilçe ortaokullarından Mehmet Çalışır İmam Hatip Ortaokulu, Sekiz Eylül Ortaokulu ve Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu öğrencileri katıldı.

        Yapılan gezide İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu öğrencilere eşlik etti. Havalimanı görevlilerince karşılanan öğrenci grubu, havalimanında yolcuların kapıdan girişinden itibaren gerçekleştirilen işlemler detaylı bir şekilde anlatıldı. Bunun yanı sıra havalimanında yolcuların güvenliği ve emniyetli uçuş yapmaları için yapılan çalışmaların da detaylı bir şekilde anlatıldığı gezi öğrencilerin büyük ilgisini çekti. İlçe Milli Eğitim Müdürü, görevli öğretmenler ve öğrenciler ilgilerinden dolayı havalimanı çalışanlarına teşekkür ederek havalimanından ayrıldı.

        (EME)

        13.04.2017 15:26:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler