Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey İmam Hatip Ortaokulu'nda sportif şahlanış

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey'i bir çok spor dalında başarı ile temsil eden Dursunbey İmam Hatip Ortaokulu yükselişini sürdürüyor.

        Dursunbey İmam Hatip Ortaokulu, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde sportif başarılara da damgasını vurmaya devam ediyor. İlçede yapılan müsabakalardaki birçok branşta ödüllere ambargo koyan imam hatip ortaokulu; bir yıl boyunca yapılan sportif çalışmaların meyvesini son dönemde fazlaca almaya başladı. Önceki aylarda Atletizm dalında il derecesi alan imam hatip ortaokulu ekibi Mart ve Nisan aylarında katıldığı Badminton, Dart ve Bocce Müsabakalarında İl şampiyonlukları ve il ikinciliği alarak, Balıkesir ilini Yıldız erkekler kategorilerinde Badminton branşında Bilecik'te, Dart branşında Bursa'da ve Bocce Branşında Ankara'da temsil etme başarısı ortaya koydu.

        (HD)

        14.04.2017 12:00:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler