Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Yapıcı, başarılı sporcuları ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Ordu'nun Fatsa ilçesinde iller arası yapılan müsabakalarda başarı alan öğrenciler Kaymakam Mehmet Yapıcı ile makamında bir araya geldiler.

        Kaymakam Mehmet Yapıcı'ya Fatsa Sakarya Ortaokulu öğrencilerinden ziyaret gerçekleşti. Okul Sporları Voleybol Grup müsabakaları sonucunda grup birincisi olan Fatsa Sakarya Ortaokulu Küçük Kız Voleybol Takımı'nın sporcuları, almış oldukları başarılı sonuçları Kaymakam Yapıcı ile paylaştılar.

        Ziyarette öğrencilere İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, Okul Müdürü Cevat Öztürk ve Beden Eğitimi Öğretmeni Selahattin Aydoğan eşlik etti.

        Başarılı sporcuları tek tek tebrik ederek bir süre sohbet eden Kaymakam Mehmet Yapıcı, "Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, Türkiye Yarı Final müsabakalarında Ordu'yu temsil edecek öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.

        (AA-SLH-Y)

        14.04.2017 15:05:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler