Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez 'den Gölpazarı'nda inceleme

        (Fotoğraflı)

        BİLECİK (İHA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde Bakanlıklarınca yapımı devam eden projeleri inceledi.

        Aslen Gölpazarlı olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, ilk olarak Beşevler köyünde yüzde 80'i tamamlanan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 2017 yılı sonuna kadar Gölpazarı'na doğalgaz geleceğinin müjdesinin veren Dönmez, ardından Çiftlik köyü yakınlarında çalışması devam eden jeotermal su sondaj çalışmalarını yerinde inceledi. İlçedeki çalışmaların 3-4 ay sonra tamamlanacağının bilgisini veren Müsteşarı Fatih Dönmez, çıkacak suyun kalitesine göre yapılacak tesislere karar verileceğini söyledi.

        Son olarak Akçay Barajını ziyaret eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez'e Bilecik Valisi Süleyman Elban eşlik etti.

        (CKT-MET-Y)

        14.04.2017 16:36:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler