Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bağlar'da yaralar sarılıyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünün Bağlar ilçesinde bulunan ek binasına yapılan bombalı saldırıda ev, iş yeri ve araçları hasar gören vatandaşların zararları karşılanıyor.

        Diyarbakır Valili Hüseyin Aksoy, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "İlimiz Bağlar ilçesinde yer alan İl Emniyet Müdürlüğü ek yerleşkesi içerisinde 11 Nisan günü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen patlama neticesinde olay sonrası meydana gelen zararın en kısa sürede giderilmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 24 kişilik ekip tarafından yürütülen çalışmalarda şuana kadar tespit edilen bin 552 dosya içerisinde 667 dosyanın hesaplama işlemleri tamamlanmış olup, bu kapsamda mağdur vatandaşlarımıza 627 bin 478 lira ödenmesi için banka ve PTT şubelerine gerekli talimatlar gönderilmiştir. Geriye kalan dosyaların hesaplama işlemleri en kısa sürede yapılarak, oluşan zararların karşılanmasına devam edilecektir" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        14.04.2017 16:42:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler