Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emekli personelden Başkan Baran'a veda ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediyesi'nde 24 sene boyunca görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Erdal Güler, Belediye Başkanı İsmail Baran'ı makamında ziyaret etti.

        Körfez Belediyesi'nde 24 sene boyunca görev yapan ve emekliliğe hak kazanan elektrik atölyesi sorumlusu Erdal Güler, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete ayrıca Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, Belediye-İş Sendikası İşyeri Baş temsilcisi Ferit Aydemir'de katıldı. Erdal Güler, Başkan İsmail Baran'la birlikte çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Kendisi, ekibiyle birlikte Körfez'in çehresini değiştirmeye devam edecektir" dedi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Alın terleriyle bir ömür veren; Bunun karşılığında ise nasip olan emeklilik hayatına adımlarını atan personelimizi tebrik ediyorum. Uzun süre belediyemizde halkımıza hizmet etti, Körfez'in gelişmesine katkı sundu. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum" şeklinde.

        (KK-RFK-Y)

        15.04.2017 09:37:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler