Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oyunu kullanan Kılıç'tan birlik ve beraberlik çağrısı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Dumlupınar Ortaokulu'nda oyunu kullanan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Farklı görüşte olsa bile komşumuzla, yanı başımızdakilerle kol kola sandığa gidelim ve özgür irademizle oyumuzu kullanalım. Bize kavga etmek değil birlik olmak yakışır" dedi.

        Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Anayasa Değişikliği Halk Oylaması" için oyunu Maltepe'de kullandı. Eşi Çiğdem Kılıç ile oyunu kullanacağı İmdat Vakfı Dumlupınar Ortaokulu'na gelen Ali Kılıç, 1265 numaralı sandıkta oyunu verdi. Daha sonra okuldaki diğer sandıkları ve bunların başında bulunan görevlileri ziyaret ederek başarılar dileyen Kılıç, vatandaşların elini sıkıp sorunlarını dinlemeyi de ihmal etmedi.

        "Sonuçlar memleketimize hayırlı olsun"

        Çıkışta gazetecilere bir açıklama yapan Kılıç, "Türkiye'nin merakla beklediği seçimde, 55 milyon 319 bin 222 seçmenin sandığa gidiyor. Arzu ediyoruz ki seçimlerden Maltepe, her zaman olduğu gibi şimdi de birlik ve beraberlikle çıkacaktır. Farklı görüşte olsa bile komşumuzla, yanı başımızdakilerle kol kola sandığa gidelim ve özgür irademizle oyumuzu kullanalım. Bize kavga etmek değil birlik olmak yakışır" dedi.

        Seçimlerin demokratik yaşam açısından çok önemli olduğunun da altını çizen Kılıç, vatandaşlara seslenerek, sandığa gitme çağrısı yaptı. Verilen her bir oya sahip çıkacaklarını belirten Kılıç, "Halkımızın verdiği kararla ülkemizin huzuruna, iç barışına, kalkınmasına ve özgürlüklerine sahip çıkacağına yürekten inanıyorum. Bugün tercih yapabiliyorsak parlamenter demokratik sistem sayesinde. Tüm farklılıklarımızla, daha güçlü bir demokrasiyle, bir arada yaşadığımız bir Türkiye için oyum memleketimize hayırlı olsun" diye konuştu.

        (EY-ÖK-Y)

        16.04.2017 13:21:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler