Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akpınar oyunu kullandı

        - Başkan Akpınar: "Çocuklarım için oy kullandım"

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Referandum dolayısıyla Şemikler İlkokulu'nda, ailesi ile birlikte oy kullanan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Çocuklarımızın geleceği için sorumluluğumuzu yerine getirdik" dedi.

        Sabah erken saatlerde oy kullanan annesi Sebahat Akpınar'a eşlik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, oy kullandığı okulda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Eşi Zehra Akpınar, çocukları Kenan ve Deniz ile oy kullanmaya gelen Başkan Akpınar, vatandaşlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

        "Çocuklarım için"

        Başkan Akpınar, "Bugün, ülkemizin geleceğinde söz sahibi olmak isteyen herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gereken gündür. Çocuklarımızın geleceği için, aydınlık yarınlar için biz de görevimizi yerine getirdik. Annem, bizim ve torunları için oy kullandı. Ben de çocuklarımız için oyumu attım " diye konuştu.

        (CA)

        16.04.2017 14:23:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler