Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maltepe'de sandık seferberliği

        - Engelli ve yaşlılar sandığa taşındı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi referandum günü, hasta ve yaşlı bin 200'den fazla Maltepeliyi sandığa taşıyarak, oy kullanmalarını sağladı.

        "Sandığa Engelsiz Ulaşım" diyen Maltepe Belediyesi, engelli, hasta ve yaşlı bin 200'den fazla Maltepeliyi, demokratik hakları olan oy verme işlemini gerçekleştirmeleri için sandığa taşıdı. 40 araç, 6 tekerlekli sandalye, 2 engelli hizmet aracıyla görevini oy verme işleminin başladığı saat 08.00'dan itibaren yoğun bir biçimde sürdüren belediye görevlileri, gelen her talebe yetişmeye çalıştılar. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Arama-Kurtarma birimi işbirliğiyle yürütülen çalışmalarda talepler, Halk Masası'nda toplanarak süreç yürütüldü.

        Vatandaşlar, belediyenin hizmetiyle ilgili Başkan Ali Kılıç başta olmak üzere, kendilerini unutmayan ve demokratik hakları olan oy verme işlemini gerçekleştirmelerini sağlayan yetkililere teşekkür ettiler.

        (HB-ÖK-Y)

        16.04.2017 16:30:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler