Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eko Şovdan vatandaşlara muhteşem konser

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi temizlik işçilerinden kurulu Eko Şov Ritim grubu, verdiği konserle vatandaşları kendisine hayran bıraktı.

        Bugüne kadar verdiği konserler ile adından sıkça bahsettiren ve Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan Eko Şov Ritim gurubu hafta sonu parkta Eskişehirlilere unutulmayacak bir konser verdi. Çöp kovaları, çöp kutuları ve kürek gibi günlük çalışma sırasında kullandıkları araç ve gereçlerle oluşan enstrümanlarıyla müzik yapan gurup Orkestra şefi Halil İbrahim Eker yönetiminde verilen konserde çeşitli şarkıları seslendiren işçiler, Eskişehirli vatandaşlara unutulmayacak bir gün yaşattılar. Konseri izlemeye gelen her yaştan Eskişehirli vatandaşlar gurubun seslendirdiği parçalara zaman zaman eşlik ettiler.

        (AS-MET-Y)

        17.04.2017 13:43:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler