Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan:

        - "Toplumsal barış ve hoşgörü ortamı kararlılıkla sürdürülmeli"

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, referandum seçimlerinin demokratik bir atmosferde, tüm heyecanı ile yaşandığını dile getirirken, toplumsal barış ve hoşgörü ortamının kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini altını çizdi.

        Türkiye'nin yanı sıra, dünyanın da yakından takip ettiği referandum oylamasının tüm heyecanı ile Karacabey'de de yaşandığını belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, seçim sonuçlarını ise AK Parti Karacabey İlçe Başkanlığında takip etti. Seçimlerde, vatandaşların demokratik haklarını kullanmak üzere sandıklara adeta akın ettiğini dile getiren Özkan, "Evet diyenlerin de hayır diyenlerin de milletin en asil evlatlarıdır. Toplumsal barış ve hoşgörü ortamının kararlılıkla sürdürülmesi gerekiyor. Siyaset kurumunun ve partilerin, insanlara hizmet için yarışan demokrasinin vazgeçilmezleridir" dedi.

        (AÇ)

        17.04.2017 16:20:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler