Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ersoy sonuçları değerlendirdi

        (Fotoğraflı)

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Havran ilçesi Belediye Başkanı Emin Ersoy, 16 Nisan Anayasa Değişikliği Halk oylamasının sonuçlanmasını değerlendirdi.

        Başkan Ersoy, "Bu zafer her şeyden önce aziz milletimizin zaferidir'' dedi. Referandumda evet sonucunun çıkmasının ardından, Türkiye'nin son vesayet zincirlerinden de kurtulduğunu sözlerine ekleyen Ersoy, bu sonuçların Havran'da yapılacak hizmetleri arttıracağını ve yeni projelere kapı açacağını söyledi.

        Başkan Emin Ersoy, "Türk Halkı, önceki gün Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini kabul ederek tarihi bir karar vermiştir. Büyük bir reform ve değişim yapmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin kabulü ile büyük Türkiye'nin temelleri atılmıştır. Havranlı tüm hemşehrilerime de vermiş oldukları büyük destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

        (EME)

        18.04.2017 15:28:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler