Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat Belediyesi'nden Kırsal Mahallelere hizmet atağı

        (Fotoğraflı)

        Arif Kaplan

        ANTALYA (İHA) - Manavgat Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında, Çardak, Sağarin, Kepez, Zahmadın, Düzağaç ve Karabük gibi mahallelere toplamda 21 kilometrekil alanda sıcak asfalt ve yama çalışması gerçekleştirildi. Sağarin - Kepez anayolunda 5 kilometre, Kepez'de 2 kilometre sıcak asfalt döken ekipler, Sarayyeri'nde 7 kilometre, Zahmadın'da 300 metre, Karabükt'e 3 kilometre, Düzağaç'ta 4 kilometrelik alanda asfalt yaması gerçekleştirdi. Mahalleleri'nde Manavgat Belediyesi'nin hizmetleriyle buluşan bölge halkı, çalışmalardan dolayı Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e teşekkür ederken yollarının asfaltlanmasıyla rahat bir şekilde ulaşım sağlayacak olmalarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

        Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen kırsal mahalleleri, Manavgat Belediyesi'nin hizmetleriyle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Sözen " Kırsal mahallelerimizde yaptığımız sıcak asfalt çalışması ile vatandaşlarımız daha rahat ulaşım sağlama imkanı bulacak. Manavgat Belediyesi, bütün kente ayrımsız ve ayrıcalıksız hizmet götürmeye devam edecektir" dedi.

        (ak)

        18.04.2017 15:30:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler