Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı 3 Mayıs'ta açılıyor

        - Savaş: "Fuar, kentin ekonomik hareketliliğine katkı sunacak"

        (Fotoğraflı)

        Buğra Güney

        HATAY (İHA) - Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, ilki düzenlenecek Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı'nın kentin ekonomik hareketliliğine katkı sunacağını söyledi.

        Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Mehmet Alakuş'u makamında kabul eden Başkan Savaş, 3-7 Mayıs tarihleri arasında Antakya'da gerçekleşecek olan 1. Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı hakkın da görüş alışverişinde bulundu.

        Antakya Otogarı yanındaki fuar alanında gerçekleşecek 1. Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarını, son yıllarda gelişen inşaat sektöründe kentin söz sahibi olması ve ekonomik hareketliliğine katkı sunması için desteklediklerini belirtti. Savaş, "Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak MIPIM'de, EMITT'te, EXPO'da ve daha birçok uluslararası fuarda Hatay'ın tanıtımı ve kalkınması için çalışmada bulunduk. Şimdi de böylesine değerli organizasyonlara ev sahipliği yapıyoruz. 3 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30'da gerçekleşecek olan açılışa tüm hemşehrilerimi davet ediyorum" dedi.

        (BGY-Y)

        18.04.2017 16:16:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler