Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İpekyolu'nda metruk binaları yıkma çalışması

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van'ın İpekyolu Belediyesi, görüntü kirliliğine neden olan bakımsız, yıkılma ve çökme tehlikesiyle karşı karşıya bulunan metruk binaların yıkımına başladı.

        İpekyolu Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, metruk halde bulunan yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 2011 yılında meydana gelen depremden sonra ağır hasar alan ve sahipleri tarafından herhangi bir çalışma için girişimde bulunulmayan metruk yapıların yıkılma, çökme tehlikesi ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak için yıkım çalışmalarına başlandı. Özellikle vatandaşlardan gelen şikâyetler sonrası, 28 adet metruk yapı tespit edildi. Bu bağlamda yasal prosedürler hızla halledilerek, yıkım çalışmalarına devam ediliyor.

        Konu ile ilgili bir açıklama yapan İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, bu tür yapıların şehrin estetik görünümüne yakışmadığını ve tehlike arz ettiğini ifade ederek, en kısa zamanda yıkım çalışmalarının bitirileceğini dile getirdi.

        (MSA-Y)

        18.04.2017 16:46:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler