Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniyeli sağlıkçılara vali teşekkürü

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı , Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Havran Kaymakamı Ahmet Türköz ve beraberindeki heyet ile birlikte Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Vali Yazıcı, okulda öğrencilerin halk oyunları gösterileri ile karşılandı.

        Vali Ersin Yazıcı, okulda, coğrafya öğretmeni Sevilay Üçpınar koordinatörlüğünde hazırlanan, Bengi Projesi kapsamında sergilenen "Yaşayan Bölge,Yaşanacak Türkiye" projesini izledi. Okul Müdürü Mehmet Bicik ve öğretmenlerden bilgi alan Vali Yazıcı, projede emeği geçenlere teşekkür etti. Projeyi beğendiğini anlatan Vali Yazıcı, BENGİ projesinin eğitimde kaliteyi artıracağını söyledi.

        (FT)

        19.04.2017 09:26:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler