Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Güner, referandum sonuçlarını değerlendirdi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, Simav'daki referandum sonuçlarını değerlendirdi. Başkan Güner, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemini kabul etmenin, demokrasi tarihimizin en önemli kararı olduğunu vurguladı.

        Güner, "Simav, yüzde 70 evet dedi. Öncelikle bütün sonuçların ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 16 Nisan'da yapılmış olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi halk oylaması sonuçları, ilçemiz genelinde yüzde 70'lik bir sonuç aldık. Ak Parti ekibi olarak referandum süresi boyunca, Simav'ın merkez mahallelerini ve tüm köylerini tek tek ziyaret ederek 18 madde hakkında halkımızı bilgilendirdik, bu süreç içinde hiçbir yanlış bilgi vermedik. Tartışma, gerilim ve huzursuzluk yaşanmadan referandum sürecini tamamladık. Vatanımıza Milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

        Yapılan değerlendirme toplantısına, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, AK Partili belde belediye başkanları, yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. (MEİ-EFE)

        19.04.2017 10:16:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler