Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükçekmece'de pedallar 23 Nisan için dönecek

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Büyükçekmece'de 5'inci Geleneksel Ödüllü Yıldızlar Bisiklet Yarışması düzenlenecek.

        Büyükçekmece Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 5'inci Geleneksel Ödüllü Yıldızlar Bisiklet Yarışması düzenliyor. 23 Nisan Pazar günü Sinanoba Büyük Atatürk Parkı'nda gerçekleşecek olan yarışmalar 6 kategoride gerçekleşecek.

        6 kategoride gerçekleşecek

        Büyükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Büyükçekmece Bisiklet Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamındaki Geleneksel Ödüllü Bisiklet Yarışması; 2003 - 2004 - 2005 doğumlu kız ve erkekler olmak üzere 6 kategoride koşulacak.

        23 Nisan Pazar günü saat 13.00'da kayıtların alınmasının ardından yarışmanın startı saat 14.00'da verilecek. Yarışma sonucunda dereceye giren bisikletçilere kupa ve madalya verilecek.

        (HB-BA-Y)

        19.04.2017 11:14:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler