Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Girişimcilik kurslarına büyük ilgi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Şehzadeler Belediyesi öncülüğünde başlayan girişimcilik kursları Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezinde devam ediyor. Bugüne kadar açılan 3 kursta 75 girişimci eğitim görürken, yeni açılan 4 ve 5. etap kurslarında da 50 yeni girişimcinin eğitime tabi tutulacağı öğrenildi.

        Şehzadeler Belediyesi, KOSGEB ve İş-Kur tarafından ortaklaşa düzenlenen girişimcilik kursları, Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezinde devam ediyor. Bugüne kadar açılan 3 farklı kursta toplamda 75 girişimcinin eğitim aldığını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak KOSGEB ve İş-Kur ile ortaklaşa açtığımız girişimcilik kurslarımız devam ediyor. Bugüne kadar açtığımız 3 kursa başvuran 300 girişimcimizden yapılan mülakatlar sonucunda 75 girişimcimiz verilen eğitimlere katılarak girişimcilik belgesi almaya hak kazanmışlardır. Yine bu ay içerisinde açtığımız 4 ve 5. etap kurslarımıza da yoğun bir ilgi oldu. 250'ye yakın başvurunun bulunduğu kurslarımızda da yapılan mülakatlarda 50 girişimcimiz eğitimlere katılma hakkı kazanmıştır. Bu iki kursumuzdan biri 19-22 Nisan diğeri olan 5. etap kursumuz ise 24-27 Nisan tarihleri arasında yapılacaktır. Bu eğitimler neticesinde yine başarılı olan girişimci kardeşlerimiz girişimcilik belgelerini alarak KOSGEB'in verdiği tüm desteklere başvuru yapma hakkını kazanmış olacak." dedi.

        (SC-Y)

        19.04.2017 13:59:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler